Ik ben Hans van den Berkmortel getrouwd met Marjon en samen hebben wij twee zonen Willem en Bram. We zijn woonachtig in Helmond ( N.Br.). Vanaf 2008 ben ik gaan fotograferen met een spiegelreflex camera. Ik heb diverse cursussen gevolgd o.a. studiolicht beheersen, flits techniek, Moment Design. Ik ben in het bezit van een Sony A77II en een systeemcamera A7 met diverse objectieven en flitsers als ook  een Studio flits set.
 
Vanaf 2018 ben ik een samenwerking aangegaan met “fotografiekarin” met als doel om samen bruiloften en familieshoots te fotograferen.
Wij willen een shoot maken zonder dat er geposeerd wordt, dus GEEN “Smile” foto’s zoals wij dat noemen maar foto’s met een natuurlijke lach of een traan.
Heeft u interesse of weet u iemand voor een fotoshoot, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. 
Neem ook even de tijd om een bericht in het gastenboek achter te laten.